Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Νέα επιχείρηση σκούπα πραγματοποίησε χθες η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Αναδημοσίευση από www.tvxs.gr, 3/7/10

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, σε ελέγχους αστυνομικών, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, ελέγχθηκαν 65 άτομα και κατασχέθηκαν συνολικά 1.522 πλαστά είδη, τα οποία παραδόθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία.

Επίσης, κατά τον έλεγχο δύο κτιρίων που είχαν μετατραπεί σε ανθυγιεινές εστίες ή υπήρχαν οικονομικές παραβάσεις, ως προς το καθεστώς παραχώρησης μίσθωσης ή τα εντός αυτών ευρισκόμενα προϊόντα, προσήχθησαν δεκαέξι άτομα. Βρέθηκαν δεκαπέντε κούτες που περιείχαν συνολικά εκατόν ογδόντα ζεύγη υποδημάτων χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν για φύλαξη στο Δήμο Αθηναίων.

Σε έκτακτους ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας ελέγχθηκαν 230 άτομα, 37 οχήματα και 23 καταστήματα, προσήχθησαν 7 άτομα, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 54 άτομα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί εκδιδομένων προσώπων, περί αλλοδαπών, και ένας για ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου