Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

Συναυλία κοινωνικής ειρήνης στον Άγιο Παντελεήμονα υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H.A.HU.R.

Η Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - "Πλειάδες" χαιρετίζει την κίνηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου να λάβει υπό την αιγίδα του συναυλία στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Δεδομένης της έκδηλης ξενοφοβίας αρκετών ιερωμένων, αλλά και της απόγνωσης των κατοίκων της περιοχής, πολλοί εκ των οποίων έχουν εκτραπεί σε συμπεριφορές που στοιχειοθετούν ποινικά εγκλήματα με ρατσιστικά κίνητρα, εκτιμούμε ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα συμβάλλει στην προσπάθεια για κοινωνική ειρήνη στην περιοχή.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο ναό του Αγίου Παντελεήμονα, "με στόχο την ανάδειξη και τη βίωση των πνευματικών και πολιτιστικών μας αγαθών καθώς και την κοινωνική αλληλεγγύη". Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος αναμένεται να επισκεφθεί την προσεχή Δευτέρα στις 12.30 το μεσημέρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να του δώσει τη σχετική πρόσκληση για τη συναυλία που διοργανώνεται από το Μέγαρο Μουσικής, υπό την αιγίδα του αρχιεπισκόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου