Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η "Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πλειάδες" σας πληροφορεί ότι την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 και ώρα 11.30 πμ η παιδική πολυπολιτισμική "Χορωδία της Ουτοπίας" θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην εκδήλωση «Η ανθρώπινη φωνή» (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης), στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μεγάρου Μουσικής.

Στην περίπτωση αυτή η "ανθρώπινη φωνή" της χορωδίας μας συντίθεται από φωνές όλων των πολιτισμών. Δεν είναι, λοιπόν, η αρμονική συνύπαρξη στην πράξη;

Μέσα σε λίγους μήνες από την ίδρυσή της έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε ένα δείγμα αυτής της πρωτοποριακής προσπάθειας που αποτελεί ίσως το δυναμικότερο ART vs RACISM PROJECT που έχουμε συναντήσει στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα μέχρι σήμερα.

Σας προσκαλούμε μετά την παράσταση στα γραφεία της οργάνωσης μας ( Μουσών 1Α, Αθήνα) για να γιορτάσουμε μαζί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Η παρουσία σας θα δυναμώσει την φωνή μας, τη φωνή των παιδιών και το αίτημα για αρμονική συνύπαρξη στην πράξη.Επίσκεψη του κ Jose Antonio Abreu (Ιδρυτή του El Sistema) στα γραφεία μας
και γνωριμία με τα μέλη της "Χορωδίας της Ουτοπίας".
foto: Ηλίας ΣακαλάκΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα- Παρασκευή, 10.00 - 18.00
τηλ: 210-6925782
Fax: 210-6925763
Μουσών 1Α, ΤΚ 11524, Αθήνα
email: hellenicaction@gmail.com


Ηλέκτρα - Λήδα Κούτρα
Δικηγόρος
Πρόεδρος και νόμιμη εκπρόσωπος
της ΜΚΟ
Τηλ επικ: 6973373937

www.hahur.com
http://hellenicaction.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου